Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Færder tak AS ble etablert i 2005.

Historien.

Opprinnelig Bjørnstad Byggservice som ble etablert i 2005, byttet navn til Færder Tak AS i 2020

Færder Tak AS drives av Byggmester Jon-Ivar Solberg med erfaring fra 1982 og Tømrer Daniel Bjørnstad med erfaring fra 2004.

Vi har god erfaring med alt fra mindre rehabiliteringer til omfattende nybygg. Vi har sett opp gjennom tiden at det er store behov for rehabilitering av tak og valgte derfor å spisse oss inn på dette.

Hovedområdet vårt er Færder og Tønsberg området.

Hos oss skal du være sikker på at kvalitet i alle ledd prioriteres og vi er ikke fornøyd før du er fornøyd. Vi har opparbeidet oss mange gode referanser.

Hos oss får du en kontaktperson under hele oppdraget

Færder Tak AS tilbyr

  • Gratis og uforpliktende sjekk av ditt tak. Du vil få en vurdering av ditt tak der vi tar en gjennomgang av hele taket for å kunne gi deg svar på hva som eventuelt er nødvendig av vedlikehold.
  • INNTIL 10 ÅRS GARANTI. Lovpålagt er 5 års garanti, hos oss garanterer vi både materialer og arbeider i 10 år slik at du skal være trygg på kvaliteten. *forutsetter serviceavtale
  • Serviceavtale. Et tak trenger oppfølging. Tegn en serviceavtale og vi tar en årlig gjennomgang av ditt tak.
  • Nybygg, tilbygg, rehabilitering. Alt fra bytte av et vindu til totalrehabiliteringer og nybygg.