Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Icopal utvikler, produserer og markedsfører kvalitetsbyggevarer - som tak, takrenner, grunnplater m.m. for boliger, bygg og anlegg.

Icopal as er Norges ledende leverandør av produkter til såvel skrå- som flate tak. Icopal takshingel og AeroDek takpanner er velkjente produkter til tekking av skrå tak, mens Icopals velkjente asfalt takbelegg er dominerende innen tekking av flate tak.

Gå til hjemmeside

Stålplater og aluminiumplater er ikke bare holdbare materialer med lang levetid, de er dessuten blant veldig få materialer som kan gjenvinnes uendelig mange ganger uten at det mister noen av sine positive egenskaper. Tynnplater i stål og aluminium er altså en stor ressurs i bygging av et bærekraftig samfunn.

Gå til hjemmeside

TAKSTEIN OG TAKPLATER

Benders har som ambisjon å være et sterkt, familieeid selskap som utvikler, produserer og markedsfører konkurransedyktige produkter og tjenester av høy kvalitet for byggebransjen.

Gå til hjemmeside

Alvdal Skurlag leverer trelast til utvendig bruk,
til butikker og prosjekter over hele landet.

For oss er kundens opplevelse viktig, og vi tilbyr derfor god kunnskap, materialer av høy kvalitet og skreddersøm,
slik at du lykkes med ditt prosjekt!

Gå til hjemmeside