Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

"Utrolig bra gjennomført, ryddige, god kommunikasjon underveis, topp kvalitet, punktlighet. Kan varmt anbefales! Bente Mjelde, 29. mars 2020"

IMG 1227Vi valgte Bjørnstad Byggservice AS som totalansvarlig for nybygg av vårt hovedhus, gjestehus og dobbel garasje. Siden vi fremdeles bodde på en annen kant av landet under byggingen og dermed ikke kunne følge opp selv gjennom byggeprosessen, var vi helt avhengige av at hovedentreprenøren var ytterst samvittighetsfull og nøye både når det gjaldt sin egen innsats og oppfølgingen av underleverandørene. Vi kunne ikke vært mer fornøyd enn vi er med resultatet. Dette var et krevende oppdrag der bl.a. mange innvendige bygningsdetaljer ligger åpne og synlige, noe som stilte krav både til materialene og håndverket. Vi er kritiske kunder i slike sammenhenger, og er meget imponerte over nivået på det utførte arbeidet. Samordningen mellom de ulike fagene greide de også å få til så smidig at bygget kunne overleveres to måneder før avtalt tidspunkt. At Bjørnstad Byggservice også hadde det laveste anbudet, gjør alt bare enda mer imponerende. Dersom vi på ny får behov for å få utført byggearbeid, er det Bjørnstad Byggservice vi tar kontakt med.

Sonja Meyer og Erling Brox

P1010452 Totalrehabilitering utvendig og innvendig av bolig på Eik.

Glassert takstein farge vinrød

IMG 1237Rehabilitering av tak, forsterkning av undertak, rehabilitering av pipe. Benders sort betongtakstein

fullsizeoutput 109eBygging av ny hytte på Tjøme. Malmfuru på vegger og tak

P1010494Rehabilitering av tak Tønsberg. Oppretting av tak, nye takrenner, nedløp. Glasert sort takstein

IMG 2313Bygging av ny hytte Nøtterøy, Kledning og tak i malmfuru.